Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Geef wijn drinken extra charme: laat uw wijnglazen graveren

Door Van onze klanten
schedule 7 min
location_on [xx]km
Wijnglazen
Wijnglazen: we kunnen er eigenlijk nooit genoeg hebben. Dat geldt als privépersoon, maar nog veel meer als horecaondernemer. Want het ene moment hebt u wellicht slechts 10 mensen in uw zaak, een uur of dag later kan dat zomaar het tienvoudige zijn. Het ene moment wordt er meer wijn gedronken dan het andere. Denk hierbij aan die lange, gezellige winteravonden, de grotere gezelschappen met veel vrouwen en aan de warme zomers op het terras. Gaat u dus weer eens glazen bestellen? Denk dat eens aan wijnglazen graveren. Dat geeft extra cachet aan uw onderneming.

Denk in het belang van uw klanten én uw onderneming

U wilt gezien worden: niet alleen als mens, maar zeker ook als bedrijf. Daar heeft u uw eigen plan van aanpak voor, dat u zelfstandig of met advies van een expert heeft opgesteld. Zeker in een horecaonderneming gaat het om naamsbekendheid en uitstraling, en uiteraard hangen die twee met elkaar samen. Bij Wijnwinst weten ze hoe belangrijk uitstraling is. Maar niet iedereen onthoudt uw naam of logo even makkelijk. Met wijnglazen graveren drukt u uw wijndrinkers uw bedrijfsnaam letterlijk in de hand.

Herinneringen maken

Iedereen heeft het tegenwoordig over herinneringen maken. Dat doet u met uw partner, gezin, familie en vrienden. Maar ook zakelijk gezien is herinneringen maken belangrijk. We hebben het dan over volop genieten van gezelligheid en zakelijk succes. Stilstaan bij alles wat het leven zo mooi maakt. Maar ook over in de herinnering van uw gasten blijven. Met een gegraveerd wijnglas kunt u in de herinnering van gasten blijven. 

Glazen met of zonder opdruk?

Misschien vraagt uw zich af hoeveel zin het heeft om te kiezen voor gegraveerde wijnglazen. Stelt u zich het verschil eens voor. Een gast heeft een onbedrukt dus blanco glas in de hand, praat met andere gasten en beantwoordt tussendoor wat berichtjes op haar telefoon. Of ze doet datzelfde met een gegraveerd wijnglas in haar hand. Voelt u het verschil? Uw bedrijfsnaam wordt sneller genoemd, onthouden en doorgegeven! Bijna gratis reclame bij iedere slok. Want de graveerkosten vallen alleszins mee.

Schenk met mate

We weten allemaal dat te veel alcohol niet gezond is. Drink met mate is een goedbedoeld en goed advies. Anderzijds: het leven mag ook worden gevierd. En daar hoort een goed glas wijn bij. Maar een goed glas wil niet zeggen een vol glas. Te volle glazen zijn immers niet goed voor het rendement van uw bedrijf. Natuurlijk: uw klant is er blij mee. Die drinkt er vrolijk op los en zal tegen haar vriendinnen zeggen dat jullie zo royaal schenken. Maar reken eens uit wat er met uw omzet en dus uw rendement gebeurt als u niet vier of vijf glazen uit een wijnfles schenkt, maar zes? Ja, dat verschil is enorm. Mocht u zich afvragen wat het verband is met gegraveerde wijnglazen: uw naam of logo op het glas is tevens het maatstreepje. Subtiel, maar o zo handig voor uw personeel.

Niet alleen de klant is koning

De klant is koning: het is een waarheid als een koe. Maar u mag zelf ook koning zijn: het gaat immers om de rentabiliteit van uw onderneming. Met wijnglazen graveren kiest u voor een grotere naamsbekendheid, meer klanten én een hoger rendement per glas.

20 januari '25 (10:31)

Precisie en efficiëntie: De rol van weegschalen in de horeca

In de horeca is precisie essentieel. Of het nu gaat om het afwegen van ingrediënten of het controleren van porties, weegschalen spelen een belangrijke rol in de dagelijkse bedrijfsvoering. In deze blog bespreken we niet alleen het belang van horeca weegschalen, maar ook andere aspecten die van invloed zijn op de efficiëntie en winstgevendheid van je bedrijf.

30 december '24 ( 8:35)

Verwachtingen horeca verbouwingen in 2025

Als we kijken naar de horeca, dan zien we een duidelijke trend. Het aantal ‘bruine’ kroegen neemt af en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat het best interessant is om deze ontwikkelingen te volgen en het ook voor horeca ondernemers belangrijk is om mee te bewegen, zijn wij hier verder voor je ingedoken. Zo zien we bijvoorbeeld dat restaurants er steeds vaker voor kiezen om voor een chic interieur te gaan, ook wanneer ze met alle respect voornamelijk spareribs, schnitzels en kipsaté verkopen. Dit zorgt er namelijk voor dat mensen zich sneller thuis voelen, waardoor er vaak ook een hogere prijs kan worden gevraagd. Een avond eten in een restaurant is namelijk veel meer dan alleen eten, het is een beleving. Wat de verwachtingen voor 2025 zijn, willen we daarom ook graag met je bespreken.

24 december '24 (17:05)

Dagkamers voor creatieve professionals

In de dynamische wereld van vandaag is de behoefte aan flexibele werkplekken groter dan ooit. Voor creatieve professionals, zoals schrijvers, kunstenaars en ontwerpers, is een inspirerende en rustige omgeving essentieel om hun beste werk te kunnen leveren. Dagkamers bieden een unieke oplossing voor deze behoefte. In dit artikel ontcijferen we hoe dagkamers een perfecte werkplek kunnen zijn voor creatieve geesten en waarom ze steeds populairder worden in de horecasector.

26 november '24 (13:52)

De kracht van sfeer in je horecagelegenheid

Sfeer speelt een cruciale rol in het succes van elke horecagelegenheid. Het gaat niet alleen om het serveren van heerlijk eten en drinken, maar ook om de ervaring die je klanten hebben wanneer ze jouw café, restaurant of bar bezoeken. Een goed doordachte inrichting kan de perceptie van je zaak aanzienlijk verbeteren en ervoor zorgen dat klanten terug blijven komen. Van de keuze voor meubels tot aan de verlichting, elk detail draagt bij aan de algehele ambiance.

07 november '24 (13:37)

Breng sfeer in je horecazaak met stijlvolle tafelbladen en tafelonderstellen

De uitstraling van een horecazaak begint bij de juiste inrichting. Tafelbladen en tafelonderstellen vormen daarbij de basis, want ze bepalen voor een groot deel de sfeer en het comfort van je zaak. Met de juiste combinatie van materialen en stijlen kun je jouw horecazaak een unieke en herkenbare uitstraling geven. Of je nu kiest voor een gezellige bistrostijl, een strak industrieel thema of een luxueuze ambiance, een goed uitgekozen tafelblad en onderstel maken direct het verschil.

20 september '24 (10:55)

Word zelf een topchef: check deze vijf tips

Natuurlijk is het heerlijk om uit eten te gaan. Je stapt een restaurant binnen en laat je verrassen door de kwaliteiten van de chef. Misschien ben je een type dat de menukaart niet eens bekijkt en de chef je keuze laat bepalen. Of vind je het juist leuk om de hele menukaart uit te pluizen? Hoe dan ook, in beide gevallen is het resultaat een heerlijk uitje. Nu staat nergens dat je alleen in restaurants echt lekker kunt eten. Ook jij hebt het in je om een topchef te worden. Hoe je dat wordt en wat je daarvoor nodig hebt, ontdek je in dit artikel.

08 augustus '24 ( 9:55)

Breid je team in de horeca verder uit met deze 4 tips

Het uitbreiden van je team is een belangrijke stap voor elk bedrijf dat groeit. Dit wordt nog belangrijker in periodes waar een grote drukte wordt verwacht. Het toevoegen van nieuwe teamleden kan helpen bij het verlichten van de werkdruk binnen het team. Er is tegenwoordig minder vraag naar banen dan aanbod. Het kan dus een uitdaging zijn om de juiste mensen. Het is ook belangrijk om nieuwe teamleden hartelijk te verwelkomen in je team. In dit artikel delen we vier tips om je te helpen je team verder uit te breiden en succesvol te maken.

15 mei '24 ( 9:33)

Verantwoord omgaan met plastic bekers doe je zo

Voor een groot evenement ontkomt je er niet aan: plastic bekers. Veel organisatoren willen graag aan het klimaat denken. Vanzelfsprekend is het niet bepaald haalbaar om dan maar met glas of papier te werken. Hoe graag organisatoren het ook anders zien, plastic bekers zijn nu eenmaal verreweg het meest praktisch wanneer grote groepen mensen voorzien moeten worden van dranken. Hoe ga je als organisator dan op een zo verantwoord mogelijke manier om met plastic bekers? Dat leggen we je uit.

13 mei '24 (11:11)

Nobel drinks – De smaak van Ameland Vondelkoeken ambacht uit Twente

We zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van een bijzondere samenwerking tussen twee familiebedrijven: Nobel Drinks Ameland en Vondelkoeken. Deze unieke samenwerking brengt het beste van beide werelden samen: de heerlijke likeur van Nobel en de verrukkelijke koeken van Vondelkoeken.

26 april '24 (15:16)

Dit zijn de populairste cocktails in Amsterdam Centrum

Als je op zoek bent naar cocktails in Amsterdam Centrum kom je binnen enkele minuten al talloze opties tegen. Van mojitos tot gin & tonics en van prosecco's tot de meest creatieve daiquiris: waar je ook zin in hebt, in onze hoofdstad vind je het! In dit artikel lichten we 3 van de meest geliefde cocktails uit, zodat jij bij je volgende dagje uit weet wat je gaat bestellen!