Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Zo creëer je de beste bierervaring

Door Van onze klanten
schedule 6 min
location_on [xx]km
The Veil beer
Bier is altijd al ontzettend populair, maar de laatste jaren zien we een duidelijke verschuiving. In plaats van een simpel pilsje drinken we tegenwoordig veel liever een mooi speciaalbier. Hierbij kan het gaan om een fraaie uitvoering van een bekend merk als La Chouffe, Maredsous of Duvel, maar ook om een lokaal en kleinschalig gebrouwen bier uit Amsterdam, Brabant of de Veluwe. Deze bijzondere bieren zijn perfect als cadeau, maar ze worden ook steeds vaker geschonken in bars, cafés en andere horecazaken door het hele land. Voor de meest optimale ervaring bij het nuttigen van deze heerlijke drank, is het altijd aan te bevelen om gebruik te maken van een bijpassend glas. De meeste mensen hebben zelfs al een voorkeur voor een bepaald type bierglas.

Welk glas gebruik je bij welk bier?

Een toegankelijk Hollands pilsje drinken we meestal uit een vaasje of fluitje, terwijl we voor een biertje uit Beieren liever een stevige pul gebruiken. Een Weizen gaat dan weer vaak in een hoog glas dat aan de basis vrij smal is en aan de bovenzijde wijd uitloopt, terwijl een Belgisch speciaalbiertje weer perfect uitkomt in een sierlijk bolvormig glas. Al deze verschillende bierglazen zijn er niet alleen om naar te kijken. Ze brengen ook hun eigen functionaliteit mee. Door elk biertje in een eigen glas te serveren, zorg je ervoor dat de aroma’s optimaal verdeeld worden en dat het uitgebreide smakenpalet volledig tot zijn recht komt. Veel bierbrouwers kiezen ervoor om zelf bijpassende glazen te leveren. Deze kunnen worden besteld, maar ook worden ze vaak aangeboden in speciale geschenkverpakkingen.

Bierglas met een logo

Ben je op zoek naar een bierglas met een bepaalde bedrukking, bijvoorbeeld van jouw eigen favoriete biermerk? Dan hoef je vaak niet lang te zoeken. Loop je plaatselijke slijterij in en je komt ze al gauw tegen. Zeker in de periode voor Vaderdag komen veel biermerken met luxe geschenksets, waarbij vaak enkele flesjes worden gebundeld met één of meer cadeauglazen. Zit jouw favoriete exemplaar er niet bij of ben je op zoek naar iets echt bijzonders? Dan kun je natuurlijk ook je eigen bierglazen bedrukken. Dit kan bij diverse aanbieders, zoals het bedrijf Beers and Brands.

Welke bierglazen kun je bedrukken?

Heb je interesse om bierglazen te laten bedrukken met je eigen logo, naam of merk? Dan heb je de keuze uit allerlei mooie uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit verschillende maten (0,2 liter, 0,25 liter, 0,3 liter, 0,4 liter, 0,5 liter en 1 liter) en allerlei modellen, zoals bierpullen, voetglazen en bekerglazen. Uiteraard worden de glazen van je voorkeur ook altijd voorzien van een subtiele bedrukking die de perfecte schenkmaat aangeeft. Bekijk vrijblijvend een aantal voorbeelden en zie of ze passen bij jouw wensen.

Waarom kiezen voor eigen bierglazen bedrukken?

Bierglazen bedrukken met het logo of de naam van je eigen club of jouw speciale bijeenkomst is perfect om de leden of deelnemers met elkaar te verbinden. Bierglazen met een gepersonaliseerde bedrukking zijn perfect voor onder meer feesten, evenementen, sportploegen, vriendengroepen en studentenverenigingen. Ook vormen de bedrukte bierglazen een leuk cadeau voor onder meer zakenrelaties, jubilarissen en medewerkers die met pensioen gaan.

04 februari '25 ( 8:28)

Efficiënt werken met een horeca kassasysteem

Een goed functionerend kassasysteem is onmisbaar in de horeca. Het zorgt voor een efficiënte afhandeling van bestellingen en betalingen, voorkomt fouten en geeft inzicht in de omzet. Daarnaast helpt het personeel om sneller en klantvriendelijker te werken, wat bijdraagt aan een betere gastervaring.

20 januari '25 (10:31)

Precisie en efficiëntie: De rol van weegschalen in de horeca

In de horeca is precisie essentieel. Of het nu gaat om het afwegen van ingrediënten of het controleren van porties, weegschalen spelen een belangrijke rol in de dagelijkse bedrijfsvoering. In deze blog bespreken we niet alleen het belang van horeca weegschalen, maar ook andere aspecten die van invloed zijn op de efficiëntie en winstgevendheid van je bedrijf.

30 december '24 ( 8:35)

Verwachtingen horeca verbouwingen in 2025

Als we kijken naar de horeca, dan zien we een duidelijke trend. Het aantal ‘bruine’ kroegen neemt af en duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Omdat het best interessant is om deze ontwikkelingen te volgen en het ook voor horeca ondernemers belangrijk is om mee te bewegen, zijn wij hier verder voor je ingedoken. Zo zien we bijvoorbeeld dat restaurants er steeds vaker voor kiezen om voor een chic interieur te gaan, ook wanneer ze met alle respect voornamelijk spareribs, schnitzels en kipsaté verkopen. Dit zorgt er namelijk voor dat mensen zich sneller thuis voelen, waardoor er vaak ook een hogere prijs kan worden gevraagd. Een avond eten in een restaurant is namelijk veel meer dan alleen eten, het is een beleving. Wat de verwachtingen voor 2025 zijn, willen we daarom ook graag met je bespreken.

24 december '24 (17:05)

Dagkamers voor creatieve professionals

In de dynamische wereld van vandaag is de behoefte aan flexibele werkplekken groter dan ooit. Voor creatieve professionals, zoals schrijvers, kunstenaars en ontwerpers, is een inspirerende en rustige omgeving essentieel om hun beste werk te kunnen leveren. Dagkamers bieden een unieke oplossing voor deze behoefte. In dit artikel ontcijferen we hoe dagkamers een perfecte werkplek kunnen zijn voor creatieve geesten en waarom ze steeds populairder worden in de horecasector.

26 november '24 (13:52)

De kracht van sfeer in je horecagelegenheid

Sfeer speelt een cruciale rol in het succes van elke horecagelegenheid. Het gaat niet alleen om het serveren van heerlijk eten en drinken, maar ook om de ervaring die je klanten hebben wanneer ze jouw café, restaurant of bar bezoeken. Een goed doordachte inrichting kan de perceptie van je zaak aanzienlijk verbeteren en ervoor zorgen dat klanten terug blijven komen. Van de keuze voor meubels tot aan de verlichting, elk detail draagt bij aan de algehele ambiance.

07 november '24 (13:37)

Breng sfeer in je horecazaak met stijlvolle tafelbladen en tafelonderstellen

De uitstraling van een horecazaak begint bij de juiste inrichting. Tafelbladen en tafelonderstellen vormen daarbij de basis, want ze bepalen voor een groot deel de sfeer en het comfort van je zaak. Met de juiste combinatie van materialen en stijlen kun je jouw horecazaak een unieke en herkenbare uitstraling geven. Of je nu kiest voor een gezellige bistrostijl, een strak industrieel thema of een luxueuze ambiance, een goed uitgekozen tafelblad en onderstel maken direct het verschil.

20 september '24 (10:55)

Word zelf een topchef: check deze vijf tips

Natuurlijk is het heerlijk om uit eten te gaan. Je stapt een restaurant binnen en laat je verrassen door de kwaliteiten van de chef. Misschien ben je een type dat de menukaart niet eens bekijkt en de chef je keuze laat bepalen. Of vind je het juist leuk om de hele menukaart uit te pluizen? Hoe dan ook, in beide gevallen is het resultaat een heerlijk uitje. Nu staat nergens dat je alleen in restaurants echt lekker kunt eten. Ook jij hebt het in je om een topchef te worden. Hoe je dat wordt en wat je daarvoor nodig hebt, ontdek je in dit artikel.

08 augustus '24 ( 9:55)

Breid je team in de horeca verder uit met deze 4 tips

Het uitbreiden van je team is een belangrijke stap voor elk bedrijf dat groeit. Dit wordt nog belangrijker in periodes waar een grote drukte wordt verwacht. Het toevoegen van nieuwe teamleden kan helpen bij het verlichten van de werkdruk binnen het team. Er is tegenwoordig minder vraag naar banen dan aanbod. Het kan dus een uitdaging zijn om de juiste mensen. Het is ook belangrijk om nieuwe teamleden hartelijk te verwelkomen in je team. In dit artikel delen we vier tips om je te helpen je team verder uit te breiden en succesvol te maken.

15 mei '24 ( 9:33)

Verantwoord omgaan met plastic bekers doe je zo

Voor een groot evenement ontkomt je er niet aan: plastic bekers. Veel organisatoren willen graag aan het klimaat denken. Vanzelfsprekend is het niet bepaald haalbaar om dan maar met glas of papier te werken. Hoe graag organisatoren het ook anders zien, plastic bekers zijn nu eenmaal verreweg het meest praktisch wanneer grote groepen mensen voorzien moeten worden van dranken. Hoe ga je als organisator dan op een zo verantwoord mogelijke manier om met plastic bekers? Dat leggen we je uit.

13 mei '24 (11:11)

Nobel drinks – De smaak van Ameland Vondelkoeken ambacht uit Twente

We zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van een bijzondere samenwerking tussen twee familiebedrijven: Nobel Drinks Ameland en Vondelkoeken. Deze unieke samenwerking brengt het beste van beide werelden samen: de heerlijke likeur van Nobel en de verrukkelijke koeken van Vondelkoeken.