Inter Scaldes heropent morgen haar deuren
Het team, onder begeleiding van de nieuwe chef Jeroen Achttien en zijn partner Sanne gaat het restaurant weer een beleving verzorgen op het hoogste niveau. Gastbeleving gaat de hoofdrol spelen, zoals een ontspannen ontvangst in de lounge met amusebar en zicht op de open keuken. De topografische elementen komen ook terug in het ontwerp, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke tinten en zachte structuren. De basis van het interieur is de bank, die is geïnspireerd op de golvende vorm van de Scheldes. De glazen pui, met uitzicht op de kruidentuin, verbinden het restaurant en haar omgeving. Het design van Paul Linse weerspiegelt het ingetogen maar elegante Pillows gevoel.
Zeeuws landschap
Het restaurant serveert van donderdag tot en met zondag een vijf- of zevengangenmenu. Ook biedt het restaurant de gelegenheid om te genieten van het a la carte menu, voor zowel lunch als diner. Het menu is geïnspireerd op het Zeeuwse landschap en beweegt met de seizoenen mee. Opvallend voor de kookstijl van Jeroen is de focus op fermentatie-, droog- en rijpingstechnieken. Ook gebruikt hij zoveel mogelijk producten uit de omgeving zoals verse vis, schaal- en schelpdieren. Ook combineert hij graag vlees en vis in zijn gerechten.