Scheveningse Foodhall krijgt vier nieuwe foodconcepten
Er staan verschillende kraampjes met allerlei soorten keukens in de Foodhall. In totaal zijn het er zestien. Mensen die een hapje willen eten hoeven daarvoor niet eens van hun handdoek af: je kan ook bestellen vanaf het strand.
De nieuwe keukens die openen zijn: Restaurant Playa, Wantsam Roast, Lana’s Kitchen en BOBO.
Caribische smaken
In Restaurant Playa hebben ondernemers Aaron Mills en Kawei Gary Yan de handen ineengeslagen. Zij willen mensen de Caribische en Aziatische smaken laten ontdekken. “We zijn trots op de smaakcombinaties die wij hebben gemaakt en hopen onze gasten mee te nemen op een culinaire reis door onze achtergrond en cultuur”, vertelt Mills. In het restaurant wordt met kip en vis gekookt, zoals de hardloper chicken wings in verschillende bereidingen, met lemon pepper of met roze gekleurde lime spicy mayo.
Wantsam Roast
Het Wantsam Dim Sum restaurant in de Foodhall is uitgebreid met Wantsam Roast. Daar worden Chinese gerechten geserveerd. Na de succesvolle dim sum wil eigenaar Wilson ook de sfeer van Zuid-China naar Scheveningen brengen.
Traditioneel Surinaams
In Lana’s Kitchen kun je terecht voor traditioneel Surinaamse gerechten. Roti, Nasi, saotosoep en broodjes staan hier allemaal op de kaart. “Onze roti is huisgemaakt en slaat goed aan”, zegt eigenaresse Lana. De sfeer in het restaurant is familiaal en ambachtelijk. Er ligt nadruk op persoonlijke aandacht en service.
BOBO
Voor bubble tea kunnen bezoekers van de foodhall nu terecht bij BOBO. De eigenaar noemt het drankje ideaal voor de zomer. “Het is koud, verfrissend, met opties zoals de classic milk tea of fruitige green tea.” De eigenaar zegt dat de drankjes bekend zijn onder jongeren, maar dat ook volwassenen steeds vaker de smaak van bubble tea weten te herkennen.