BlueBlood en Morritzz maken samen één groot terras aan de Mauritskade in Den Haag
Gasten kunnen vanaf vrijdag niet alleen hapjes bestellen uit de Nikkei-keuken van BlueBlood, maar ook Franse fusion gerechten proberen van Morritzz. Dat allemaal op hetzelfde terras. De twee zaken gaan een samenwerking aan, waarmee zij de aftrap van het terrasseizoen symboliseren.
Frank Uphoff, manager van BlueBlood, geeft aan dat zij ‘liever een goede buur dan een verre vriend hebben’. Hij stelt dat Morritzz hier net zo over nadenkt. Het idee van het vergrootte terras ontstond door regelmatige vragen van gasten waarom de twee terrassen niet samengaan. “En met het terrasseizoen in de aantocht, was het idee om één groot terras te openen snel ontstaan”, aldus Uphoff.
Eenjarig bestaan
Daarnaast heeft BlueBlood nog een reden om een feestje te vieren. De horecazaak is op vrijdag 7 april precies een jaar geopend. Zij brachten het Nikkei keukenconcept naar de Mauritskade, een concept dat populariteit wint in onder andere steden als Dubai, Barcelona en London. In dit concept staat de Japanse en Peruaanse keuken centraal.
Door: Nationale Horecagids