Tiende vestiging van ramenrestaurant Takumi opent haar deuren in Eindhoven
De opening van het restaurant is heel toepasselijk op de 14 van februari: Valentijnsdag. Dit komt goed overeen met de visie van Takumi: hun liefde voor Japans soulfood over de hele wereld verspreiden. Het ramenrestaurant heeft vestigingen over de hele wereld. In Nederland zijn onder andere Rotterdam, Amsterdam en Den Haag al bekend met het restaurantconcept.
Authentieke noedelsoep
Takumi maakt voor hun ramen gebruik van traditionele ingrediënten en kruiden. Die worden geïmporteerd vanuit Japan. Zo is de Tonkotsu ramen een populaire en typisch Japanse bereiding van bouillon. Die wordt getrokken in varkensbotten waardoor het een romige en stevige structuur krijgt met een zachte smaak. Deze bereidingswijze wordt al jaren toegepast in de restaurants van Takumi en wordt vaak verbeterd om de ervaring voor de gasten te verbeteren.
Takumi
Het horecaconcept Takumi is in 2007 in het leven geroepen door ondernemers Mr. Saeki en Mr. Okada. De authentieke Sapporo Noodles zijn waarom Takumi zo bekend is geworden. De specerijen die de keten gebruikt komen uit Japan om de originele smaken te krijgen. Naast ramen zijn er ook bijgerechten te bestellen bij Takumi.
Door: Nationale Horecagids