Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

SushiPoint viert jubileum in Woerden met feestelijke opening 40e vestiging

Door Redactie Nationale Horecagids
schedule 6 min
location_on [xx]km
SushiPoint viert jubileum in Woerden met feestelijke opening 40e vestiging
Vrijdag 3 februari opent SushiPoint haar deuren in Woerden met een feestelijke opening inclusief sushiproeverij, voor de inwoners van Woerden en andere betrokkenen. De vestiging zit in het NS station van Woerden. Met de opening van deze nieuwe zaak in Woerden telt SushiPoint nu 40 vestigingen, zo meldt SushiPoint. 

De onderneming bestaat nu ruim twaalf jaar en groeide de afgelopen jaren gemiddeld met vijf vestigingen per jaar. De oprichter, Hajo Bertrand, staat al 12 jaar aan het roer en is nog steeds enthousiast bezig om nieuwe vestigingen te openen.

De vestiging in Woerden is de derde op een NS station. “Een ideale locatie voor bezorging, maar ook voor personeel en klanten die vanuit de trein hun bestelling zo mee kunnen nemen.”

In Woerden staat de vestiging op het Stationsplein-Noord 6 en wordt vrijdagmiddag en -avond 3 februari van 16:00 – 21:00 uur geopend. De inwoners van Woerden, forensen, plaatselijke ondernemers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om kennis te komen maken op de zogenaamde vrij-mi-borrel met uiteraard de mogelijkheid om sushi te proeven.

Vanaf zaterdag 4 februari is de vestiging dagelijks geopend voor afhaal en bezorging.

Van één scooter naar 28 vestigingen

Bertrand richtte SushiPoint ruim twaalf jaar geleden zelf op in Hilversum. Hij begon met één scooter, één bezorger en één sushi-chef in de keuken en nam zelf de bestellingen aan. Het aantal bestellingen groeide snel en na een jaar opende hij een tweede vestiging in Zeist. Daarna breidde de keten verder uit in heel Nederland. Inmiddels zijn er nu 40 SushiPoint vestigingen, waar ruim 1500 mensen werken. Daarvan zijn 28 zaken in handen van franchisenemers.

Sinds het begin volgt het bedrijf het credo ‘ SushiPoint Makes You Smile . Dat geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor bezorgers, keukenmedewerkers en ander personeel. Zo helpt de keten haar Aziatische personeel met taalcursussen en staat bij koud weer voor de bezorgers een warme chocomel met slagroom klaar.

Beste nationale keten

SushiPoint krijgt veel reviews die het goed in de gaten houdt. Bij een slechte review neemt het meteen contact op met de klant om te kijken wat er verbeterd kan worden. Die klantgerichte werkwijze leverde de keten begin vorig jaar de prijs voor ‘Beste Nationale Keten’ op onder klanten van Thuisbezorgd.nl. Daarbij stemden ruim 50.000 mensen op hun favoriete restaurant. ,,Dit is een publieksprijs. Als je elke dag bezig bent met kwaliteitsverbetering en je wordt op deze wijze beloond, dan maakt je dat heel blij”, aldus Bertrand. Zijn medecompagnon Guido Ouderdorp verliet drie jaar geleden het bedrijf, maar is inmiddels teruggekeerd op het oude nest. Als bouwcoördinator heeft hij de verbouwing en opening in Woerden begeleid, daarnaast is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van het contact met de leveranciers.

Door: Nationale Horecagids

18 november '24 ( 8:51)

Werknemers in horeca en zorg ervaren het vaakst ongewenst gedrag

Personeel in de zorg en de horeca ervaart het vaakst ongewenst gedrag op de werkvloer, bijvoorbeeld door seksuele aandacht, intimidatie, lichamelijk geweld of pesten. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden, die het heeft uitgevoerd samen met TNO. Vrouwelijke werknemers ervaren vaker ongewenst gedrag dan mannelijke werknemers.

25 oktober '24 (11:48)

Akkoord over nieuwe cao horeca: vooral meer ervaren medewerkers gaan erop vooruit

Werkgevers en vakbonden FNV en CNV hebben een overeenkomst bereikt over een nieuwe cao voor horecamedewerkers. Dat melden branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en FNV. Volgens de afspraken stijgen de lonen van werknemers in de laagste twee salarisschalen de komende twee jaar mee met het minimumloon.

23 oktober '24 ( 6:32)

Minder cafés in Nederland, maar meer restaurants en cateringbedrijven

DEN HAAG (ANP) - Het aantal cafés in Nederland is sinds 2007 met bijna een derde afgenomen. Wel kwamen er een stuk meer restaurants en bedrijven in de eventcatering bij, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) op basis van nieuwe cijfers.

09 oktober '24 (10:48)

Nationale Krokettendag

Een van de meest iconische Nederlandse snacks verdient natuurlijk een eigen dag. Daarom is het op 9 oktober Nationale Krokettendag in Nederland. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten kroketten te vinden. Of je nou houdt van een traditionele vleeskroket of een vegetarische variant maakt niet uit. Op 9 oktober eren we de verrukkelijke kroket. 

07 oktober '24 (13:02)

Michelin- en groene sterren uitgereikt aan deze toprestaurants

De Librije in Zwolle is het enige restaurant in Nederland dat drie Michelinsterren mag voeren. Jonnie en Thérèse Boer kregen maandag in Maastricht voor het twintigste jaar de hoogste onderscheiding in het restaurantwezen toegekend. De eerste keer dat de chef-kok van De Librije een ster kreeg was in 1993.

07 oktober '24 ( 6:04)

Welke restaurants krijgen er een Michelin- of groene ster bij?

Op de horecavakbeurs BBB in Maastricht wordt maandag bekendgemaakt welke restaurants een Michelinster (erbij) krijgen. De sterren zijn een erkenning voor chefs die op hoog gastronomisch niveau koken.

05 september '24 (13:00)

Kaas-pizza dag

Pizza is een van de meest geliefde gerechten wereldwijd, en de eenvoud van een kaas-pizza staat centraal in deze culinaire favoriet. Kaas-pizza dag is een dag waarop we de pure, onweerstaanbare smaak van kaas op een knapperige pizzabodem vieren. Deze dag is een must voor elke pizzaliefhebber en biedt een geweldige kans om even stil te staan bij de eenvoud die dit gerecht zo bijzonder maakt.

12 augustus '24 (17:32)

Drukte bij strandtenten en terrassen door mooi weer

DEN HAAG (ANP) - Het is druk in de strandtenten langs de Nederlandse stranden. Brancheorganisatie de Nederlandse Kust Vereniging (NKV) en strandtenten in Vlissingen en Scheveningen zien maandag veel gasten en volle terrassen.

12 augustus '24 (10:17)

Geen slachtoffers bij brand pizzeria Leeuwarden, brand onder controle

LEEUWARDEN (ANP) - De brand in een pizzeria aan de Zuidvliet in Leeuwarden is onder controle. De brandweer verwacht nog geruime tijd bezig te zijn met nablussen, vertelt een woordvoerder. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

08 augustus '24 (10:54)

Baby’s en peuters na 17.30 niet welkom in restaurant in Oostkapelle

Mossels & Meer, een restaurant in het Zeeuwse Oostkapelle, heeft een drastische maatregel genomen: ouders met baby’s en peuters die na 17.30 binnenkomen, worden de deur gewezen. Kinderen zijn rond bedtijd te druk en hebben in het verleden voor gevaarlijke situaties gezorgd. Dit meldt Hart van Nederland.