Puur uit eten in Het geheim van Edam
EDAM - Van 14 tot en met 20 november 2011 vindt de Puur Restaurant Week plaats en kun je bij honderden restaurants door heel Nederland genieten van een h'eerlijk drie-gangen diner. Restaurants zetten een 'Puur Menu' op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis centraal staan.
Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.
Natuurlijk doet "Het geheim van Edam" aan het Spui in Edam ook mee aan deze restaurant week, voor hen is PUUR koken altijd al een standaard. De meeste produkten die op het bord komen zijn reeds Biologisch, Fair Trade en duurzaam.
Voor de gast is dit een prima kans om voordelig (opnieuw) kennis te maken met dit aparte restaurant van Edam. Ischa Hijmans, verantwoordelijk voor hetgeen wat de keuken uitkomt heeft een geweldig mooi en maar liefst vijf gangen tellend menu samengesteld.
Het vijf gangen menu bestaat uit "kleine gerechten" want het Geheim serveert alle gerechten altijd in het formaat van een voorgerecht. Hierdoor kunt u genieten van meerdere smaken en structuren en is een avondje uit eten weer een echt avontuur.
© Nationale Horecagids