Kaarten Adele wederom razendsnel weg

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
AMSTERDAM (ANP) - De kaartjes voor de derde en vierde show van Adele in de Ziggo Dome in Amsterdam zijn maandag wederom razendsnel uitverkocht. Nadat vrijdag de tickets voor de eerste twee concerten op 1 en 3 juni volgend jaar binnen een mum van tijd weg waren, kregen fans maandag een nieuwe kans voor extra shows op 4 en 6 juni.

Voordat je kaartverkoopsite Ticketmaster maandag op wilde komen, stond er al een wachtrij. Na twintig minuten waren alle kaarten uitverkocht, meldde de site. ,,We snappen de teleurstelling bij veel mensen. Helaas waren er vanochtend weer heel erg veel mensen die tickets wilden'', twitterde Ticketmaster.

Op internet werden bemachtigde kaartjes net als vrijdag al direct doorverkocht voor honderden euro's. Volgens organisator Mojo blijft het bij deze vier concerten, omdat er niet meer ruimte is in de agenda van Adele. Ook in het Verenigd Koninkrijk, Zurich en Antwerpen werden vorige week nieuwe data aangekondigd vanwege de overweldigende belangstelling.

De Britse zangeres bracht vorige maand haar nieuwe album 25 uit. De single Hello, die iets eerder verscheen, was meteen een grote hit.