Grootse show voor Nielson in HMH

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
AMSTERDAM - Nielson geeft op 12 maart een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het is de eerste keer dat de singer-songwriter zelf zo'n grote show geeft.

Het evenement 'Weet je wat het is' bestaat uit drie onderdelen: covers, eigen nummers en een afterparty gepresenteerd door 538-dj's Coen en Sander. Ook zal een aantal gastartiesten optreden.

''Ik speel al een tijdje met de gedachte om een evenement te organiseren waarin mijn hits en covers, samen met leuke gasten de basis vormen voor een feestelijke zaterdagavond. Behalve het feit dat ik afgelopen tijd veel nieuwe muziek heb gemaakt, was er ook ruimte om deze wens uit te werken. Ik vind het ontzettend spannend maar kijk er ook heel erg naar uit. Voor mij is dit de absolute kroon op het werk, een heel bijzonder hoogtepunt in mijn carrière!'', aldus Nielson.

De zanger betrekt het publiek bij de show. Bezoekers kunnen voorafgaand aan het concert stemmen op nummers voor de setlist en ook mag het publiek de aankleding van het decor bepalen.