Mysteryland-acts live in Beatport Studio

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
(Novum) - AMSTERDAM - Vier Nederlandse Mysteryland-acts krijgen voordat ze op het dancefestival eind augustus optreden, ruim baan in de Beatport Studio in Amsterdam. De exclusieve livesets worden wereldwijd uitgezonden op Beatport, het grootste streamingplatform voor dancemuziek. Via social media kunnen fans kaarten winnen om bij de dj-sessies aanwezig te zijn.

The Flexican en Sef bijten donderdag het spits af. Zij geven dan als eersten in de Beatport Studio in Amsterdam een show in het kader van de zogenoemde Mysteryland Sessions. Op 17 juni staan Sunnery James en Ryan Marciano op het programma. De mannen van de Jeugd van Tegenwoordig duiken op 23 juni de studio in en op 12 juli is de beurt aan Laidback Luke. Op 22 juli neemt het Nederlandse label Spinnin' Records de internationale livestream over.

Een handjevol fans krijgt de kans hun idolen van dichtbij aan het werk zien in de studio. Dancefestival Mysteryland vindt op zaterdag 29 en zondag 30 augustus plaats op het Floriadeterrein in Haarlemmermeer.