Wilderniscafé Maashorst op 20 februari

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
Biesbosch, de goudmijn in onze achtertuinWat is de ware kracht van De Maashorst? Is wildernis in De Maashorst een onontgonnen goudmijn? Is ‘nieuwe wildernis’ alleen goed voor wild of kunnen we er ook andere maatschappelijk vraagstukken mee aanpakken? Enkele van de onderwerpen van Wilderniscafé Maashorst. Er is veel enthousiasme en het bruist van nieuwe initiatieven in De Maashorst. Wat gaan we hiermee doen? Hoe zorgen we dat we doorpakken en samen aan de slag gaan? Deze vragen vormen de rode draad van deze avond. Uiteraard kunt u zich ook zelf in het debat mengen. Dus graag tot ziens in het Wilderniscafé!

Waar en wanneer
Datum: donderdag 20 februari van 20 tot 22 uur
Locatie: Theater Markant, Markt 32, 5401 GP, Uden
Entree: vrij toegankelijk

Gasten
Als tafelgasten schuiven onder andere aan: Johan van den Hout, gedeputeerde provincie Brabant, natuurfotograaf Hans Koster, mister Maashorst Jules Iding, ‘natuureconoom’ Tom Bade, ARK-directeur Petra Souwerbren en aantal  karakteristieke Maashorstondernemers.

Livemuziek
In het Wilderniscafé staan telkens twee muzikale intermezzo’s op het programma. Deze komen voor rekening van de jonge en talentvolle Tilburgse band In Lak’Ech.

© Nationale Horecagids