Marco Borsato sluit toer af in Ziggo Dome

Door Redactie Nationale Horecagids
1 min
(Novum) - Marco Borsato sluit zijn tournee af in de Ziggo Dome in Amsterdam. De zanger staat op 28 en 30 mei op het podium, maakte concertorganisator Mojo maandag bekend. Borsato sloot zijn vorige toer anderhalf jaar geleden ook al af in de concerthal. Toen was het optreden van de zanger het eerste concert in de Ziggo Dome.

De zanger trapt op 11 april zijn tournee af in Tivoli in Utrecht. Borsato staat in het kader van zijn album Duizend Spiegels ook in onder meer het Paard van Troje in Den Haag, 013 in Tilburg en de Kleine Werf in CuraƧao. Duizend Spiegels verschijnt vrijdag. De eerste twee singles Muziek en Ik Zou het Zo Weer Overdoen kwamen binnen op de eerste plek in de Single Top 100.

De 46-jarige Marco heeft zin om met zijn nieuwe album de podia te betreden. "Ik probeer met mijn muziek het dagelijkse leven een moment te kantelen", legt hij uit in een verklaring. "Zodat het publiek weg kan dromen, uit zijn dak kan gaan, of zich toestaat even stil te staan bij een dierbaar persoon of een te koesteren moment. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd."