De culinaire jaren tachtig komen tot leven op HORECA 2011

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min

ROSMALEN - HORECA 2011 heeft er een nieuwe keukenheld bij, namelijk Jeroen van Oijen van het Culiversum. Namens Het Koksgilde zal hij op dinsdag 15 november smakelijke demonstraties geven met de nadruk op culinaire producties en innovaties, waarbij creativiteit voorop staat. Op deze manier krijgt het thema ‘proeven, beleven en ervaren' op de derde editie van HORECA een extra dimensie.

Volgens Jeroen van Oijen zijn kwaliteit en onderscheidend vermogen de twee belangrijkste aspecten om succesvol te zijn in de huidige (horeca) markt. In zijn demonstraties wil hij een statement maken voor een nieuwe attitude in de keuken.

"Creativiteit is de basis voor een beter rendement, naast de verhoging van het werkgenot. Een goede designer gaat uit van de uiteindelijke gebruiker, denkt na over de herkomst van zijn materiaal en en wat voor nieuwe technieken er kunnen worden toegepast", aldus van Oijen. 

Aan de hand van live voorbeelden laat Jeroen van Oijen enkele bijzondere designmethoden zien met als uitgangspunt de klassiekers uit de gastronomie van de jaren tachtig: rauwkost/crudité, tomatensoep, garnalencocktail, draadjesvlees en de dame blanché.

HORECA 2011 vindt plaats op 14 en 15 november in Autotron Rosmalen.

Voor meer informatie klik hier.

© Nationale Horecagids