Beste eventlocatie in Nederland is Beachclub Degreez in Heel

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min
Voor de vierde keer op rij is Beachclub Degreez uitgeroepen tot de beste XL-eventlocatie (250-500 personen) van Nederland. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt door platform Meeting Review. De uitreiking is gebaseerd op de recensies van de verschillende eventlocatie. Dit meldt Pretwerk.

Afgelopen jaar heeft de beachclub in Heel flink uit kunnen breiden. Zo hebben zij onder andere een overdekt terras aangelegd, net zoals verbeterde faciliteiten en een groter terrein rondom de beachclub.

Degreez ligt ongeveer 15 minuten rijden van Roermond en Weerd. Het is een centraal gelegen locatie in Limburg en is goed bereikbaar. Daardoor trekt het niet alleen Nederlandse, maar ook Belgische en Duitse bezoekers. In de beachclub die, vanzelfsprekend, aan het water ligt is een locatie waar alle soorten evenementen kunnen worden georganiseerd. Kleine meetings, besloten feesten of een bruiloft; dit zijn allemaal opties bij Degreez. Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om grote feesten te organiseren, door de faciliteiten aan te passen biedt de beachclub nu ruimte voor gezelschappen van 1000 personen.

MeetingReview Award

De MeetingReview Award, of Nationale Meeting Award, wordt elk jaar georganiseerd door CLC Vecta, Meeting Magazine en MeetingReview & YOIN. De prijs wordt uitgereikt onder de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions en Exhibitions). De winnaar wordt bepaald aan de hand van een aantal criteria, waaronder locatie, voorzieningen, catering en zaal en boekingen. Bedrijven onderscheiden zich tevens door hun gastervaring, kwaliteit en ondernemerschap. Daarnaast kunnen mensen die een evenement hebben georganiseerd bij een locatie een review achterlaten. Hier komt een gemiddelde waardering uit en die wordt ook meegenomen in het beslissen van een winnaar.

Door: Nationale Horecagids