Bidfood Horecafeest in Ziggo Dome eerbetoon aan mensen in de horeca

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Gisteravond heeft de tweede editie van het Bidfood Horecafeest in de Ziggo Dome plaatsgevonden. De line-up zorgde deze maandagavond voor een groot en sfeervol feest in Amsterdam. Het muziekfeest had dit jaar een bijzondere boodschap: het was een eerbetoon aan de mensen die in de horecasector werken die ondanks alle tegenslagen en uitdagingen toch telkens hun weerbaarheid tonen. Dit meldt Foodclicks.

‘We zullen doorgaan'. Zo klonk het gisteravond in de Ziggo Dome. Hier vond de opening plaats van hét Horecafeest van het Jaar 2022 door Francis van Broekhuizen. Het is volgens Bidfood precies de juiste boodschap voor de branche die al een tijd in een moeilijke periode zit en desondanks zo creatief blijft zoeken naar oplossingen. Voor host Ruben Nicolai was dit alle reden voor een feestje.

Bij het feest waren verscheidene artiesten die optraden. Zo kregen de horecawerkers een show te zien van Rolf Sanchez, Emma Heesters, Kris Kros Amsterdam, Donnie, Lee Towers en de Snollebollekes.

Bidfood organiseerde het feest speciaal voor haar klanten. Dit deed het bedrijf als dank voor de samenwerking, maar ook om de branche te steunen met haar ‘ondernemerschap en veerkracht’. Laurens Claasens, Marketing Manager bij Bidfood, zegt over het feest: “Na een jaar vol uitdagingen en keihard werken was er tijd om even te ontspannen. En dat is gelukt, de maandag was weer van ons”.

Door: Nationale Horecagids