Nieuw fruitmixdrankje Ranja gelanceerd tijdens supportersdag FC Groningen

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Afgelopen zaterdag op de supportersdag van FC Groningen werd het nieuwe fruitmixdrankje van Ranja geïntroduceerd. De lancering was met name op de jonge supporters van de club gericht. Dit meldt FC Groningen.

Een flesje met het drankje werd aangeboden in combinatie met een portie van acht kipnuggets voor 6,50 euro. Beide producten konden overigens ook los van elkaar gekocht worden. Daarnaast stonden er units met frikandellen, gehaktballen en patat. Supporters konden ook frisdrank, bier, koffie, thee en water krijgen tijdens de supportersdag.

Sommige horeca-units niet geopend

De horeca-units op de Tonny van Leeuwarden Tribune waren echter niet open. Wel werd er een mega merchandise uitverkoop gehouden aan die kant van het stadion. Verschillende stands stonden verspreid en verkochten product met korting tot tachtig procent. Zowel bij de merchandise uitverkoop als bij de horecapunten was het alleen mogelijk om met PIN te betalen.

De middelste horeca-units op de Piet Fransen Tribune en de grote horeca-unit op de Koeman Tribune waren wel geopend tijdens de supportersdag.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer