Gronings evenement en feest Hïfriday is speciaal voor dertigplussers

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Dertigplussers opgelet. Ben jij het zat om in een kroeg aangesproken te worden met ‘u’? En word je niet meer warm van acties als ‘drink je hier helemaal zat’? Dan is het Groningse evenement en feest ‘Hïfriday’ iets voor jou. Dit meldt Sikkom.

Groningen is een absolute studentenstad, waardoor er veel tieners en twintigers rondlopen in de kroegen van het centrum. Dan kan het natuurlijk weleens gebeuren dat je wordt aangesproken met ‘u’. Mocht je hier nou echt niet meer op zitten te wachten, dan is het feest ‘Hïfriday’ iets voor jou.

Oesters en champagne

Het evenement begint met een driegangendiner, waarbij onder andere oesters en champagne wordt geserveerd. Vanaf 21:00 is het feest. Hoewel het erg chique klinkt, oesters en champagne, moeten geïnteresseerden het niet al te serieus nemen volgens de organisatoren. Volgens de organisatie is het meer een feest die je de gelegenheid geeft om je eens helemaal op kunnen doffen.

Informatie

Op vrijdag 5 augustus wordt het feest in skybar NOK in ’t Forum georganiseerd. Met een beetje geluk komt het feest ieder kwartaal terug. De eindtijd is 02:00.

Door: Nationale Horecagids / Eline Boer