Alle 100.000 tickets Vliegende Vrienden weg

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
ROTTERDAM - Alle 100.000 kaarten voor het nieuwe evenement De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! zijn binnen iets meer dan een week verkocht. Het evenement wordt eenmalig gehouden op zaterdag 15 september op drie plaatsen gelijk in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Aanleiding voor de vooralsnog eenmalige fusie is dat twee evenementen dit jaar een jubileum vieren. De Vrienden van Amstel Live viert momenteel het twintigjarig bestaan en FlyingDutch bestaat vijf jaar. De deelnemende artiesten treden die dag op in Amsterdam, Eindhoven en Zwolle.

Tot nu staan op het affiche: André Hazes, Chef'Special, Typhoon, BLØF, Xander de Buisonjé, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge, Diggy Dex, Guus Meeuwis, Di-Rect, Rowwen Hèze, Broederliefde, Douwe Bob, Lil' Kleine, Anouk, Coen & Sander, Lucas & Steve en Fedde Le Grand. Komende maanden komen daar nog meer namen bij.

Net als bij The Flying Dutch zullen de artiesten per helikopter reizen naar de drie steden. Dat zullen zij bij De Vliegende Vrienden met duo's doen, waardoor elk optreden unieke samenwerkingen en uitvoeringen van nummers krijgt.

De Vliegende Vrienden in Eindhoven landen op het E3 Strand, in Zwolle in Park De Wezenlanden en Amsterdam op Recreatieterrein Spaarnwoude.