Anouk en Kensington op 12e Concert at SEA

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
RENESSE - Concert at SEA beleeft vrijdag en zaterdag alweer de twaalfde editie op de Zeeuwse Brouwersdam. Op het muziekfestival, georganiseerd door BLØF, treden op vrijdag onder anderen Tom Odell, Doe Maar, La Pegatina, Rondé en Walking on Cars op. De Utrechtse rockband Kensington sluit de dag op het hoofdpodium af.

Op zaterdag is het de beurt aan artiesten als Anouk, Chef'Special, Gavin James, UB40, Broederliefde en Racoon. Volgens traditie openen en sluiten de mannen van BLØF het festival op het hoofdpodium. Op vrijdagmiddag doen ze dat met Cøver at SEA, waarbij de band samen met muzikale vrienden covers van grote hits vertolkt. De band speelt vervolgens op zaterdagavond het nieuwe album Aan.

De 40.000 kaarten voor het festival zijn al maandenlang uitverkocht. De 30.000 weekendkaarten waren zelfs in een recordtijd van een uur weg.

De Verkeersinformatiedienst verwacht dat het concert op de Brouwersdam (N57) voor lange files zorgt. Vanaf donderdagavond kan het al filerijden zijn op deze provinciale weg wegens bezoekers die er de nacht al willen doorbrengen. Vooral vrijdagmiddag worden lange files verwacht, maar ook zaterdag ontstaat de nodige vertraging.