Makro en Thuisbezorgd.nl slaan handen ineen voor inkoopkorting restaurants

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De Makro en Thuisbezorgd hebben een samenwerking op touw gezet om een unieke korting te geven aan restaurants wanneer zij inkopen doen bij de groothandel. Bij Thuisbezorgd geregistreerde bedrijven kunnen een korting ontvangen van tussen drie en vijf procent op hun aankopen bij alle Makro vestigingen in het land. Dit is maandag tijdens de eerste dag van de Horecava bekendgemaakt. Het gaat in totaal om meer dan 13.000 restaurants. Dit meldt Foodclicks. 

Aangesloten restaurants krijgen bij het plaatsen van een bestelling altijd korting. Onder de 250 euro is deze korting drie procent. Wanneer een restaurant boven dit bedrag besteld wordt de korting vijf procent. De korting is gekoppeld aan de Makro-pas van de restaurants. De korting wordt meteen bij de betaling verrekend.

Meer voordelen

De restaurants die samenwerken met de maaltijdbezorgservice krijgen niet alleen een korting op hun bestellingen. De Makro-vestigingen zijn voor de partners langer open en doordat ondernemers al een stapelkorting ontvangen kan de korting nog verder oplopen dan de drie of vijf procent. Daarnaast zijn er speciale parkeervakken gereserveerd voor deze ondernemers.

De directeur van Thuisbezorgd zegt dat de bestelsite alleen succesvol kan zijn als de aangesloten ondernemingen dit ook zijn. Daarom hebben de Makro en Thuisbezorgd besloten om deze actie te starten. “Zeker in de huidige uitdagende tijden voor het mkb, willen we ervoor zorgen dat ook de kleine onafhankelijke restaurants succesvol blijven.”

Door: Nationale Horecagids