KHN gaat samenwerken met Kolibrie Horeca Payrolling

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min

fWOERDEN - In de horeca wordt steeds meer gebruik gemaakt van payroll-systemen. Voor horecaondernemers wordt zo op een professionele en overzichtelijke manier veel kostbare tijd bespaard. Koninklijke Horeca Nederland (KHN) ziet marktleider Kolibrie door haar kwalitatief zeer hoogwaardige en transparante dienstverlening als dé juiste partner voor haar leden. Daarom is Kolibrie officieel preferred supplier van Koninklijke Horeca Nederland.

Dit betekent voor KHN-leden dat zij gebruik kunnen maken van een zeer aantrekkelijke inkoopkorting op de payrolltarieven van Kolibrie. Hierdoor besparen de leden niet alleen ongemak en tijd, maar ook veel geld op het gebied van loonadministratie.

Kolibrie onderscheidt zich door maximale flexibiliteit, vrijblijvendheid, openheid en eerlijkheid. Commercieel Directeur van Kolibrie Harold Briels: "De samenwerking met KHN is voor mij een bevestiging dat eerlijkheid inderdaad ook echt het langst duurt."

Voor KHN betekent deze samenwerking een mooie ondersteuning aan de leden. Algemeen directeur van KHN Lodewijk van der Grinten: "Ondernemer helpen bij het ondernemen, betekent ook ontzorgen en dat onderstreept deze samenwerking met Kolibrie Horeca Payrolling."

© Nationale Horecagids