Twintig jaar restaurantweek in New York

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min

NEW YORK - New York City introduceerde 20 jaar geleden de eerste Restaurant Week, een culinair evenement dat is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succes.

In 2012 viert de stad met veel trots een jubileum met meer dan 300 deelnemende restaurants. NYC Restaurant Week vindt plaats van 18 januari tot 10 februari.

Tijdens de Restaurant Week kost een driegangen lunch 24 dollar en een driegangen diner 35 dollar exclusief drankjes, belastingen en fooi. Culinair New York zal onder andere worden uitgebreid met restaurants Boulud Sud, David Burke Kitchen en Eataly.

NYC Restaurant Week viert in 2012 haar 20e verjaardag met 20 dagen van fixed-price menu's bij honderd van de meest populaire restaurants van 18 januari tot 10 februari. De volledige deelnemerslijst is te vinden op www.nycgo.com/restaurantweek en vanaf nu kan er (online) worden gereserveerd.

Over Restaurant Week
De NYC Restaurant Week werd in 1992 voor de eerste keer georganiseerd als een eenmalig evenement met 95 deelnemende restaurants. Naast betaalbaar uit eten gaan biedt Restaurant Week prijsvragen en specials, exclusieve producten en bijzondere, culinaire activiteiten.

Voor meer informatie over NYC & Company ga naar www.nycgo.com/ en volg NYC Restaurant Week op Facebook en Twitter.

© Nationale Horecagids