Zes hotels ontvangen Golden Green Key

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min

AMERSFOORT - Zes hotels van Golden Tulip (Golden Tulip Loosdrecht, Golden Tulip Victoria, Tulip Inn De Veluwe, Golden Tulip Epe, Golden Tulip Amersfoort en Golden Tulip de Wipselberg) hebben afgelopen vrijdag het certificaat van de Golden Green Key ontvangen.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vrijdag 6 januari werden de certificaten uitgereikt door de heer Erik van Dijk directeur van Stichting Keurmerk Mileu, Veiligheid en Kwaliteit. De uitreiking viel samen met de officiële opening van de vernieuwde zalen in Golden Tulip Hotel Amersfoort. Een fantastisch optreden werd verzorgd door zangeres Berget Lewis.

De zeventien vernieuwde zalen sluiten aan bij de ligging van het hotel, middenin de natuur. De zalen zijn ingericht met natuurkleuren. De grote terrastuin en bos achter het hotel worden als het ware naar binnen gehaald door de frisse kleurstellingen en natuurprints aan de muur. Bij de renovatie is ook het gehele meubilair vernieuwd.

"De zalen zijn weer klaar voor de steeds kritisch wordende zakelijke markt, die steeds meer kijkt naar de uitstraling van het totale plaatje", aldus Robbert Weddepohl, general manager van het Golden Tulip Hotel Amersfoort.

Joost Ligthart (Directeur Hotel Operations van EHP Hotels) vertelt: "We ontvingen recent het bericht dat al onze zes hotels de Golden Green Key hebben behaald, en de opening leek ons de ideale gelegenheid om de certificaten uit te reiken. Hiermee kunnen we al onze zes hotelteams tegelijkertijd bedanken voor hun inzet en motiveren tot nog meer initiatieven op gebied van duurzaamheid."

De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor één jaar toe en voert elk jaar controles uit.

© Nationale Horecagids