Hotel- & Leisure Group Zuid Nederland ontvangt driemaal duurzaamheidskeurmerk

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min

WEERT - Drie hotels van Golden Tulip; Golden Tulip Parkstad Zuid Limburg, Golden Tulip de Jagershorst en Golden Tulip Weert, hebben het certificaat van de Golden Green Key behaald.

De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid. De organisatie meet en certificeert maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en het met zorg omgaan met het milieu.

"Het management van de drie hotels heeft de laatste jaren steeds meer de nadruk gelegd op het MVO beleid en alle mogelijke maatregelen integraal doorgevoerd voor en achter de schermen van het hotel", aldus Michael Spetter, directeur van Hotel- & Leisure Groep Zuid-Nederland.

De Green Key is een steeds groter wordend symbool waaraan kwaliteitsbedrijven te herkennen zijn. Stichting KMVK (Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit) kent het keurmerk voor één jaar toe en voert elk jaar controles uit. Op 8 februari krijgen de drie hotels het certificaat formeel uitgereikt.

© Nationale Horecagids