Internationale gasten tijdens CEO Powerbrunch

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min

AMSTERDAM - Op woensdag 11 januari 2012 vindt de jaarlijkse CEO Powerbrunch, georganiseerd door HotelloTOP, plaats in Hotel Okura Amsterdam. Tijdens de CEO Powerbrunch zullen enkele gerenommeerde internationale gasten plaatsnemen.

Gelijk aan het HotelloTOP Year Event, staat ook de CEO Powerbrunch dit jaarin het teken van het jaarthema 'Sheconomy'. In de komende jaren zal de invloed van vrouwen op de economie veranderen. Een economie, waarin vrouwen niet alleen het grootste deel van de markt representeren, maar ook het grootste deel van de beschikbare talenten vertegenwoordigen.

In de strijd om marktaandeel en talent zal het de aankomende jaren dan ook maar om één dingdraaien: "What SHE can do for your business!"

Wereldwijd zijn er meer dan één biljoen vrouwen werkzaam en meer dan de helft van de afgestudeerden is vrouw. Toch zien we die niet terug in het topmanagement van bedrijven en corporaties.

Het is bewezen dat de juiste balans tussen mannen en vrouwen resulteert in een stimulans en een verbetering van de creativiteit, innovatiekracht, behoud van talent en financiële prestaties.

© Nationale Horecagids