Nominatie modern werkgeverschap 2011 - Hampshire Hospitality

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min

AMSTERDAM - Werkgeversvereniging AWVN heeft uit een breed scala aan kandidaten drie Moderne Werkgevers geselecteerd, die erkenning hebben verdiend voor hun vooruitstrevende beleid in 2011. Op maandag 5 december 2011 werd Hampshire Hospitality genomineerd voor de 'Prijs voor Modern Werkgeverschap 2011'.

Deze nieuwe prijs is de opvolger van de AWVN-innovatietrofee, een prijs die het afgelopen decennium jaarlijks werd uitgereikt. Voor de 'Prijs voor Modern Werkgeverschap' komen succesvolle bedrijven in aanmerking die zich onderscheiden door modern en vooruitstrevend HR-beleid.

AWVN ziet in Hampshire Hospitality een mensgericht bedrijf en het motto: "succes is afhankelijk van onze medewerkers" draagt hieraan bij. Omdat medewerkers actief worden betrokken bij verandering en verbetering, onder andere door middel van inspraak, is Hampshire Hospitality genomineerd.

De keuze van de jury is tevens bepaald door criteria als visie (''succes wordt gecreëerd door onze medewerkers'') en duurzame inzetbaarheid (''het aanbod van Hampshire Business School en een persoonsgerichte studiekostenregeling''). Daarnaast heeft de jury gelet op de stand van zaken bij vergelijkbare bedrijven.

Naast Hampshire Hospitality zijn 'The Greenery' en 'ING verzekeren/Investment management' genomineerd.

AWVN reikt op 26 januari 2012 voor het eerst de 'Prijs voor Modern Werkgeverschap' uit tijdens haar HR-trenddag te Nijkerk. HR-professionals zullen daar uit de drie Moderne Werkgevers de publiekswinnaar kiezen.

© Nationale Horecagids