The Hague & Partners organiseert netwerkborrel voor hotels in Den Haag

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Om de verbinding tussen de hotels en evenementlocaties in Den Haag te versterken wordt een netwerkborrel georganiseerd voor alle Haagse locaties. Het doel van de netwerkborrel is niet alleen verbinding, maar ook om over zaken te spreken als het aantrekken van leisure bezoekers en zakelijke gasten uit zowel het binnen- als buitenland. De netwerkborrel zal plaatsvinden op 26 januari. Dit meldt Hospitality Management.

Marjolein Lalleman, accountmanager bij The Hague & Partners, zegt dat er tijdens het jaarlijkse partnerevent naar boven is gekomen dat er behoefte is om ideeën uit te wisselen tussen de verschillende hotels en locaties in Den Haag. Zo is het idee om een speciale netwerkborrel te organiseren ontstaan.

Stimuleren van samenwerking

Ondertussen heeft The Hague & Partners 50 aanmeldingen ontvangen voor de netwerkborrel. Daar zijn ze erg blij mee. Remco van der Jagt, General Manager van Residence Inn by Marriott The Hague, zegt: “We zijn trots dat we al 50 aanmeldingen hebben ontvangen van andere collega-hotels.”

De organisator van de netwerkborrel is The Hague & Partners. Zij doen dit in samenwerking met Moxy the Hague en Residence Inn by Marriott The Hague. Het evenement zal ook plaatsvinden in de twee hotels.

Door: Nationale Horecagids