Amrâth Hôtels opent twee nieuwe hotels

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Op 21 december opende Amrâth Hôtels Airport Hotel Rotterdam en Berghotel in Amersfoort. De twee nieuwe hotels betekenen een uitbreiding naar in totaal 14 hotels voor de keten. Dit meldt Hospitality Management. 

De hotels zijn overgenomen van de AHM Holding BV. AHM Holding wil met de verkoop van de hotels aan Amrâth Hôtels voor beide bedrijven een mooie toekomst bieden binnen een organisatie die past bij de cultuur van de hotels.

Airport Hotel Rotterdam

Het Airport Hotel Rotterdam staat bij ingang van Rotterdam – The Hague Airport, vlakbij een natuurgebied. Het hotel heeft 99 hotelkamers, 9 vergaderzalen, een restaurant met terras en ruim 170 parkeerplaatsen. Het hotel moet dienen voor ontspanning en voor zakelijke reizen.

Berghotel Amersfoort

Het Berghotel, gelegen in het Bergkwartier in Amersfoort, heeft een aantal uitbreidingen gehad. Nu biedt het ruimte voor bijna 90 kamers, 16 vergaderzalen en een ruim restaurant met terras. Ook is er voldoende mogelijkheid voor parkeren.

De algemeen directeur van Amrâth Hôtels, David Dreese, zegt blij te zijn met de overname: “Met de overname voegen we wederom mooie hotels toe aan ons portfolio. Beide hotels passen in het profiel van de voorgenomen groei van Amrâth Hôtels. Wat deze hotels en onze hotelgroep in ieder geval al gemeen hebben is dat wij allen familienormen en -waarden hoog in het vaandel hebben staan.”

Door: Nationale Horecagids