Jako Bubble Tea Amsterdam verkoopt 'sneeuwvlokjesijs', bubble tea en fruit tea

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
In de nieuwe zaak Jako Bubble Tea in Amsterdam kunnen klanten naast het bekende drankje bubble tea ook het onbekende ijs bingsu, ‘sneeuwvlokjesijs’ uit Korea, kopen. Dit meldt De Westkrant. 

De eigenaar heeft Jako Bubble Tea naast zijn restaurant Kratiam Thai geopend. Voordat hij daar bubble tea en bingsu ging verkopen, werd het pand door de vorige eigenaar gebruikt als opslagruimte van een slagerij. Daar is niets meer van te zien door de knalroze muren en het strakke moderne interieur.

Bingsu

De ijsmachine waarmee bingsu wordt gemaakt, is niet te koop in Europa en is opgestuurd vanuit Thailand door een familielid. Het ijs wordt gemaakt van schaafijs van bevroren room of melk. Bij Jako kunnen klanten uit vier smaken kiezen: matcha, pink rose, chocolade en kokos. Wat betreft toppings is er de keuze uit fruit, slagroom, siroop en jam.

Naast bingsu en bubble tea worden ook andere Aziatische dranken verkocht, zoals fruit tea en vruchtendranken met een laag opgeklopte melk met roomkaas en suiker. Ook kunnen klanten een stukje chocoladetaart of red velvet cake bestellen.

Door: Nationale Horecagids