Succesvolle start Gooische Catering

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min

BUSSUM - Gooische Catering kan terugkijken op een succesvolle start. Het nieuwe cateringbedrijf is in september 2011 opgezet door drie vrienden die ieder meer dan 15 jaar horeca ervaring met zich meebrengen.

Het vierde kwartaal zag de cateraar in Bussum zijn omzet sterk toenemen waarbij 49 nieuwe klanten de smaak van Gooische Catering hebben geproefd. Zowel de particuliere als zakelijke gast wisten de cateraar te vinden, Gooische Catering heeft zich bij deze relaties dermate weten te bewijzen dat voor 2012 Gooische Catering bij een aantal zelfs als exclusieve leverancier op het gebied van gastronomie geldt.

In december kwam het cateringbedrijf nog in het nieuws met een nieuw uniek kerstconcept.

"Ook in 2012 kunt u meer nieuwe catering concepten verwachten, waarbij kwaliteit, flexibiliteit tegen een betaalbare prijs, voorop staan", aldus Jan van der Linden, mede-eigenaar & chefkok Gooische Catering.

Aan het einde van het eerste kwartaal zal de cateraar in Bussum met een nieuw uniek borrelhapjes concept komen. Klanten kunnen dan middels de website zelf online borrelhapjes samenstellen en bestellen waarbij de de borrelhapjes binnen 24 uur bezorgd worden door de cateraar.

© Nationale Horecagids

Via AllePersberichten.nl