Refresco koopt Avandis van Lucas Bols en De Kuyper

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Lucas Bols en De Kuyper, twee Nederlandse cocktailbedrijven, hebben hun co-packaging productiebedrijf Avandis verkocht aan een internationale speler in de drankenbranche, Refresco. Maandag is de overname officieel gemaakt. Dit meldt Foodclicks.

Op 11 oktober vorig jaar hebben de twee bedrijven aangegeven dat zij aan het onderhandelen waren over een mogelijke overname. Die staat nu vast. Met de overname breidt Refresco zijn aanbod in alcoholische dranken uit, wat een aanvulling is op hun huidige assortiment. Daarnaast hebben de bedrijven een langlopende contractproductieovereenkomst gesloten met Refresco, waarmee het bedrijf de mogelijkheid krijgt om te investeren en verder uit te breiden.

Avandis gaat onderdeel uitmaken van Refresco en zal ook deze naam gaan dragen. Refesco heeft momenteel al meer dan 70 productiefaciliteiten in Europa, Noord-Amerika en Australiƫ. Het bedrijf hoopt met de overname een sterkere internationale positie in te kunnen nemen als wereldwijde onafhankelijke aanbieder van alcoholische dranken.

Door: Nationale Horecagids