Croquetten Boutique overgenomen door Bidfood

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Donderdag hebben Bidfood en de Croquetten Boutique bekend gemaakt dat de Croquetten Boutique wordt overgenomen door Bidfood. De overname staat gepland op 1 januari 2023. Dit meldt Foodclicks.

Van oorsprong was de Croquetten Boutique een winkel in het centrum van Utrecht. Ondertussen is het uitgegroeid naar een leverancier voor de horeca met een uniek assortiment aan croquetten. Brian Steevens en Desiree Stroes, de oprichters van de boutique, zeggen dat het tijd is voor de volgende stap. “In de afgelopen jaren is Bidfood voor ons een belangrijke partners geworden en het voelt voor ons goed om de Croquetten Boutique aan hen over te dragen”, aldus de oprichters.

Plantbased croquetten

Enkel de merknaam en recepturen worden overgenomen, de winkel in Utrecht is er geen onderdeel van. Ook gaan de leveringen van de Croquetten Boutique naar de huidige horecaklanten gewoon door. De overname heeft geen impact op het assortiment, wat voor een deel uit vegetarische croquetten bestaat. Bidfood gaat de leveringen verzorgen. Momenteel verkoopt het al een deel van het assortiment exclusief aan de horeca. “We doen er alles aan om de overgang voor klanten vlekkeloos te laten verlopen”, vertelt Lennart Versteegen, Hoofd Verkoop bij Bidfood.

Door: Nationale Horecagids