Achttiende thuisbezorglocatie Jumbo geopend in Emmen

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
Afgelopen maandag heeft Jumbo Supermarkten zijn 18 thuisbezorghub geopend in Emmen. Volgens de supermarktketen is het noodzakelijk om deze locatie te openen. Zij stellen dat steeds meer particuliere en zakelijke gebruikers online hun boodschappen bestellen. Dit meldt Foodclicks. 

Met het openen van deze nieuwe hub wordt de online capaciteit van Jumbo vergroot naar Zuidoost-Drenthe. Vanuit de nieuwe distributielocatie worden de online bestelde boodschappen van klanten thuis bezorgd.

De bestellingen die online zijn geplaatst zullen vanaf het e-fulfilmentcenter in Raalte geleverd worden bij de nieuwe hub in Emmen. Vanuit daar worden de boodschappen rechtstreeks bij de gasten thuis of op werk geleverd. Met de opening van deze hub kunnen klanten kiezen voor een minder lange bezorgtijd en hebben ze meer opties om uit te kiezen. De nieuwe hub heeft een oppervlakte van 1300m2 en wordt maandag ingezet in het bezorggebied van de regio Klazienaveen, Emmen en Coevorden. Vanaf het begin van volgend jaar zal het ook mogelijk zijn om producten te bestellen in Ter Apel, Westerbork en Beilen. De keten zal 12 bussen gaan gebruiken en naar verwachting groeit dit door naar 50.

Door: Nationale Horecagids