Na flinke verbouwing heropent Sligro vestiging in Doetinchem

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Op 13 december gaat de Sligro de deuren van de compleet gerenoveerde vestiging in Doetinchem heropenen. Angelique Schmeinck van 24Kitchen, Kees Kiestra (directeur Sligro zelfbedieningsgroothandels) en Albert Ketz (vestigingsdirecteur Sligro Doetinchem) gaan samen de vestiging officieel openen. Dit meldt Lunchroom.

Vanaf de 13 van deze maand kan ook ondernemend Doetinchem kennismaken met een volledig vernieuwde Sligro. Daar is onder andere het assortiment van de groothandel uitgebreid. Dit is inclusief een compleet vernieuwde versafdeling, met een groot aanbod vis, vlees, wild en gevogelte, groente en fruit en brood en banket.

‘Verbouwing was een enorme klus’

Albert Ketz vertelt over de verbouwing: “De complete verbouwing van onze groothandel was een enorme klus, want wij bleven gewoon in bedrijf en we hebben geprobeerd de overlast naar onze klanten tot een minimum te beperken. Dat is prima gelukt en naarmate de verbouwing vorderde werden de klanten bijna enthousiaster dan wijzelf! Echt elke horecaondernemer en Mkb’er kan bij ons terecht voor zijn bedrijfsmatige inkopen”.

Culinaire opening

Op 13 december zal de vestiging van de Sligro op culinaire wijze geopend worden. Er is een programma samengesteld met kookdemonstraties, proeverijen, workshops en masterclasses. Er zullen verschillende tv-koks, chefs uit de regio, leveranciers en vakspecialisten aanwezig zijn.

Door: Nationale Horecagids