Provincie Drenthe zoekt exploitant voor hoogseizoen bij zwemplas in Gasselte

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min
De provincie Drenthe, het Staatsbosbeheer en de gemeente Aa en Hunze zoeken een horeca-exploitant die op korte termijn voor aankomend hoogseizoen een pop-up-kiosk wil plaatsen. Dit meldt RTV Drenthe.

Het gaat om een plek aan de zwemplassen ’t Nije Hemelriek en ’t Gasselterveld bij Gasselte. Iedereen met een goed plan kan zich aanmelden tot 29 april. Daarna zal er in een week tijd een keuze worden gemaakt uit de inzendingen, waarna de uiteindelijke exploitant een vergunning moet aanvragen. 

Geen garantie

Als deze wordt goedgekeurd, mag de ondernemers in het zomerseizoen aan de slag. Er is geen garantie dat de horecaondernemer in de toekomst dit mag blijven doen. De bedoeling is namelijk dat er uiteindelijk een horecapaviljoen bij ’t Gasselterveld komt.

Naast het runnen van de kiosk zal de exploitant ook verantwoordelijk gehouden worden voor het schoonhouden van het strand. De ondernemer zal hiervoor betaald worden door de inkomsten van het betaalde parkeren. Het Staatsbosbeheer wil namelijk van beide taken af.

Door: Nationale Horecagids