Tilburgse onderneming lanceert officiele New Kids productlijn

Door Redactie Nationale Horecagids
2 min

TILBURG - Aanstekers en asbakken, posters en pokerkaarten: het innovatieve Tilburgse bedrijf TGC Trading B.V. tekende voor het ontwerpen en produceren van de officiële New Kids Nitro-productlijn. De spraakmakende merchandise is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Aanstekers met de portretten van Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie, asbakken, pokerkaarten en voor de die-hard fans zijn er zelfs lange vloei, tips en grinders (vermalers voor wiet) met de beeltenissen van de mannen uit Maaskantje. De Brabantse producent maakte een opvallend complete en opvallend ongewone productlijn voor de film New Kids Nitro.

Brabantse première
Vanaf de première van New Kids Nitro op 6 december in Eindhoven is de merchandise volop verkrijgbaar bij tabaksspeciaalzaken en coffeeshops. Wie liever online bestelt, kan terecht in de speciale online New Kids Shop op newkidswebshop.nl.

"Niet alleen voor de rokersproducten die wij hebben ontwikkeld, maar ook voor de agenda, cd of dvd van de film", vertelt directeur Rutger Cranssen trots.

© Nationale Horecagids