Bij The Extraordinary Bar kan je van alcoholvrije cocktails genieten, maar ook de was doen

Door Redactie Nationale Horecagids
3 min
Op 14 januari wordt in Amsterdam een tijdelijke cocktailbar geopend: The Extraordinary Bar. Het is een initiatief van Tanqueray 0.0, een merk van (alcoholvrije) cocktails en mixers. Het bijzondere aan deze bar is dat je niet alleen een alcoholvrij drankje kunt drinken, maar tegelijkertijd ook kleding kan stomen. Dit meldt Foodclicks.

Drankenleverancier Diageo geeft aan dat wanneer de feestdagen weer achter de rug zijn, de automatische piloot het weer snel overneemt. Zo wordt volgens hen de was wel routinematig wordt gedaan, maar dat de smokings en paillettenjurken weer in de kast verdwijnen. Zo kwam het bedrijf op het idee om een tijdelijke cocktailbar te openen waar mensen ook hun kleding kunnen laten reinigen. Ze stellen dat de was doen een gegeven is en dat je er dan net zo goed een feestje van kan maken.

Eén kledingstuk kosteloos stomen

Wanneer je een bezoek brengt aan The Extraordinary Bar kun je één kledingstuk per persoon laten wassen en stomen. Terwijl je aan het wachten bent op de was kun je niet alleen een alcoholvrije cocktail drinken. Er staat daarnaast een DJ te draaien om naar te luisteren. Zo heeft het bedrijf de wasserette compleet omgetoverd tot een unieke cocktailbar. De cocktails worden gemaakt door Stefan Sumuel van Bar Feijoa, die tevens in Amsterdam staat.

Ook mensen die geen kleding hoeven te wassen zijn van harte welkom om langs te komen, geeft het bedrijf aan. Dan kunnen ze alsnog een voucher krijgen voor een gratis 0.0 cocktail bij Bar Feijoa.

Door: Nationale Horecagids