Ondernemer blaast nieuw leven in Doppio Den Bosch

Door Redactie Nationale Horecagids
4 min
Na een tijd gesloten te zijn, hangt er er nu een ‘coming soon’ bordje bij de Doppio in de Visserstraat in Den Bosch. Daar kun je binnenkort, na twee jaar gesloten te zijn, weer terecht voor een kopje koffie. Dit meldt In De Buurt.

Mats Verdaasdonk wist altijd al dat hij een koffiezaak wou openen. Toen hij net bij Doppio werkte wist hij dat hij deze wilde overnemen. Dat is ondertussen al een tijdje geleden: de Doppio in Den Bosch sloot in november 2019 zijn deuren. De zaak opende weer in 2020, maar door de coronapandemie werd de vestiging van de koffiezaak toch weer gedwongen om te sluiten. Vorig jaar kreeg Verdaasdonk te horen dat er een nieuwe franchisenemer werd gezocht. Dat hoefde niet een tweede keer gezegd te worden.

‘Deze koffiebar wil ik hebben’

“De formule van Doppio sprak me altijd heel erg aan en daarom dacht ik heel snel: deze koffiebar wil ik hebben. Het is niet dat we zeggen ‘hier heb je je koffie’ en klaar. We willen dat je een goed gevoel hebt als je weggaat en beseft dat het ook zo kan gaan”, vertelt Mats over zijn plannen. Hij wil dat Doppio voor een volledige beleving staat.

Perfecte kans

Mats wilde graag zelf een koffiezaak openen toen Doppio sloot. Daar komt echter veel bij kijken. Daarom is deze kans zo perfect voor hem. “Ik wil zo vroeg mogelijk een horecaonderneming en zo lang mogelijk daarmee doorgaan”, zegt Mats trots. “Ik zie dat mensen echt behoefte hebben aan een koffiebar in Den Bosch”. Met de opening van de zaak ziet hij een wens van Bosschenaren en dagjesmensen in vervulling gaan. Hij zegt dat er wel meer barretjes zijn, maar dat de Doppio op een belangrijke locatie gevestigd is, dicht bij het station. “Ik moet de deur op slot doen, want mensen staan nu zo vaak al binnen terwijl ik nog niet eens open ben”.

Er zullen weinig veranderingen worden aangebracht in de Doppio in Den Bosch. Het is en blijft een plek waar je heen kan voor een lunch, kopje koffie en een gebakje. De laatste voorbereidingen worden nu getroffen, zodat Mats de zaak ergens in december kan openen.

Door: Nationale Horecagids