Marijn van der Worp is de nieuwe kok van Restaurant Intens
Marijn geeft aan dat tachtig tot negentig procent van de producten in de keuken uit Nederland komt, met oog voor ecologisch verantwoorde producten. De ingrediënten zijn er dus voor Marijn en nu kan hij werken aan zijn ambitie om meer bekendheid en ‘een op zichzelf staande naam te creëren op landelijk niveau’. Momenteel behoort Marijn al tot de top 10 meest veelbelovende jonge chefs in Nederland.
Verantwoord genieten
De chef-kok verrast zijn gasten door inventief om te gaan met plantaardige producten. Hij vindt ook dat verantwoord genieten niet moeilijk hoeft te zijn. De eerlijke en lokale ingrediënten wil Marijn de hoofdrol geven. “Een verhaal dat we aan onze gasten willen vertellen, maar wat we ze ook vooral willen laten proeven en ervaren.”
Restaurant Intens is aangesloten bij Dutch Cuisine en heeft 13,5 punten in de Gault&Millau restaurantgids. Marijn heeft voorheen gewerkt bij De Librije in Zwolle, maar ook bij Basiliek en het Koetshuis.
Door: Nationale Horecagids