Nieuwe vestiging van healthy fastfoodconcept SLA open in Leiden
SLA is een snelgroeiende scale-up die is opgericht in 2013. Inmiddels telt het 14 vestigingen. Het bedrijf heeft ambitieuze groeiplannen: elk jaar wil het vijf of zes nieuwe locaties openen. Daarom werd op 15 maart de nieuwste vestiging geopend in Leiden.
Groenten hebben de hoofdrol bij SLA. Zij willen goed en lekker eten serveren dat voor iedereen toegankelijk is. Zij maken voornamelijk gebruik van biologische en lokale producten. Dat doen zij in samenwerking met meer dan 15 kleinschalige partners en boeren.
Jop de Graaf, oprichter van SLA, geeft aan dat hij streeft naar een gezonde wereld en wil met SLA een impact maken hierop. “Met plantaardige gerechten in de hoofdrol, een praktisch zero-waste keuken en eerlijke samenwerkingen zetten we belangrijke stappen.” Hij is trots dat zij elke dag met een gemotiveerd team werken in het familiebedrijf.
Door: Nationale Horecagids